Nr.4070, Joi, 9 Iulie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 33 ° C
Min : 22 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Cutiile poștale ale gălățenilor, umplute cu vrăjelile electorale ale primarului. Orașul cheltuie pentru tipărire și distribuire 28.000 de lei

      Ca și cum ar fi rezolvat deja toate problemele orașului Galați, primarul Ionuț Pucheanu a decis să-și facă un pic de campanie electorală pe banii contribuabililor. Drept urmare, nu mai puţin de 113.000 de pliante, cu extrase din raportul primarului municipiului Galaţi, vor ajunge în cutiile poştale ale gălăţenilor, aceștia urmând să afle de fapt nimic, căci datele erau oricum disponibile, gratis, pe site-ul primăriei, iar statisticile arată că nici 5% dintre români pot înțelege o raportare de tip bugetar. Restul de 95%, așadar, se vor uita la broșura colorată întocmai ca vițelul la poartă nouă, apoi vor da vrafului de hârtii destinația firească: coșul de gunoi.

      În fine, dacă așa a înțeles Pucheanu să-și facă promovare electorală, după modelul vânzării de gheață la polul nord, e treaba lui. Ceea ce enervează este că face acest lucru pe bani publici, adică pe banii noștri, ai tuturor. Conform datelor din Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice, Primăria municipiului Galaţi a atribuit direct două contracte legate de pliantele electorale amintite.

      Primul contract vizează realizarea unor pliante din raportul primarului, are o valoare de 11.300 de lei fără TVA şi a fost atribuit firmei gălăţene C&C Prevent SRL. Al doilea contract, pentru servicii de expediere a pliantelor, are o valoare de 12.430 de lei fără TVA și a ajuns la firma Cip Courier SRL.În total, Primăria toacă pentru fantezia electorală a primarului 28.000 de lei, cu TVA, bani din care se puteau face destul de multe pentru oraș. Spre exemplu, s-ar fi putut da o mână de var gardului cimitirului Eternitatea (care arată ca naiba de câțiva ani). Pe de altă parte, la câți bani se irosesc la onor primăria Galaților, ce mai contează un flec de 28.000 de lei.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact