Nr.3792, Vineri, 19 Octombrie 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Acord între ArcelorMittal și Liberty House pentru vânzarea unităților siderurgice din Republica Cehă, România, Macedonia și Italia

      Compania ArcelorMittal a anunțat, vineri, că a primit o ofertă irevocabilă din partea Liberty House Group pentru achiziția ArcelorMittal Ostrava (Republica Cehă), ArcelorMittal Galați (România), ArcelorMittal Skopje (Macedonia) și ArcelorMittal Piombino (Italia). Potrivit unui comunicat al ArcelorMittal, cele patru unități sunt parte a pachetului de separare pe care Compania l-a agreat cu C.E. (Comisia Europeană) în timpul investigației de fuziune privind achiziția de către Companie a Ilva S.p.A („Ilva”). Încheierea tranzacției este subiect al încheierii achiziției Ilva de către Companie și este condiționată de aprobarea C.E. precum și de concluziile consultărilor de informare cu Comitetele de Întreprindere la nivel european și local.

      “Această etapă din istoria noastră deschide oportunități noi nu doar pentru continuarea producției de oțel la Galați ci și pentru modernizarea Combinatului”, a declarat Bogdan Grecu, director general al ArcelorMittal Galați – Skopje.

      Negocierile continuă cu părți interesate în privința vânzării altor active – ArcelorMittal Dudelange (Luxemburg) și câteva linii de finisare în Liege (Belgia), incluse în pachetul de separare.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateContact