Nr.4072, Luni, 28 Septembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer insorit

Max
: 31 ° C
Min : 18 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Exproprierile de pe traseul marii centuri a Galațiului, în linie dreaptă. Se caută evaluatori autorizați ai proprietăților

      Luată de unii „la preț de matineu”, marea centură ocolitoare a Galațiului (care ar trebui să ocolească orașul mai de departe, respectiv din Bădălan la Vânători, apoi la Smârdan și Șendreni) prinde tot mai mult contur. Autoritățile se pregătesc deja să treacă la evaluarea terenurilor și clădirilor care vor fi expropriate pe traseu.

      Conform municipalității, două asocieri îşi dispută contractul pentru întocmirea documentaţiilor cadastrale şi a rapoartelor de evaluare. Este vorba despre asocierea Cornel & Cornel Topoexim SRL -SC Theotop SRL-Gheorghe Simona Florina-MS Dumitraşcu şi Asociaţii-Geoter Proiect şi de asocierea North Topocad-Molbak Proiect.

      Conform documentației, obiectivul general îl reprezintă întocmirea documentaţiilor cadastrale şi rapoartelor de evaluare pentru 800 de imobile afectate de coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică «Varianta de ocolire Galaţi», pe teritoriul localităţilor Braniştea, Şendreni, Smârdan, Vânători, Galaţi.

      Contractul are o valoare totală estimată între 960.792 şi 1.441.188 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire îl reprezintă cel mai bun raport calitate-preţ. În privința execuției efective, licitația s-a încheiat și se aşteaptă semnarea contractului de proiectare şi execuţie a lucrărilor cu asocierea SA&PE Construct SRL-SC Spedition UMB SRL-SC Tehnotrade. Odată cu semnarea contractului vor fi stabilite și termenele etapizate ale lucrării extrem de complicate, având în vedere că nu doar va acoperi o lungime importantă, ci presupune și realizare unor viaducte și a unor săpături ample.
Autor: Radu Grigorescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Eveniment - Fază ca-n filme pe o șosea din județul Galați. Un șofer fără permis, care fugea de polițiști, a izbit intenționat o mașină de Poliție care bloca drumul
Caz șocant, în data de 22 septembrie, în județul Galați. Un echipaj de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Griviţa, care se deplasa cu autospeciala pe D.J. 25, între localităţile Călmăţui şi Iveşti, a observat în trafic un autotur ...(continuare)
Eveniment - Jaf spectaculos la Tulucești. Tâlharii au aruncat un bancomat în aer și au fugit cu banii
În noaptea de 14 spre 15 septembrie, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi printr-un telefon la 112 că persoane necunoscute au aruncat în aer un bancomat în localitatea gălăţeană Tuluceşti, furând apoi banii. „La data de 15.09.2020, ...(continuare)
Eveniment - Crimă oribilă la Galați. Femeie omorâtă în bătaie, la propriu, de cel cu care trăia de 20 de ani sub același acoperiș
Un bărbat din Galaţi a fost arestat preventiv marţi, 8 septembrie, sub acuzaţia de omor în condiţii de violenţă în familie. Individul şi-a bătut concubina cu pumnii şi picioarele până când aceasta nu a mai dat niciun semn de viaţă. ...(continuare)
Eveniment - Drogat și beat la volan, a făcut accident în centrul Galațiului și a fugit. Șoferul este recidivist
Un gălățean prins drogat la volan în urmă cu mai puțin de trei săptămâni a comis un accident de circulație după ce s-a urcat beat la volan și fără carnetul care îi fusese luat după ce polițiștii l-au prins conducând ”fumat” bin ...(continuare)
Eveniment - Accident rutier violent pe Centura Galațiului. Trei oameni au fost răniți grav după ce două mașini s-au izbit frontal
Impactul violent între un autoturism cu mulți cai putere si o mașină de teren,în dreptul cimitirului "Sf. Lazar". Totul s-a întâmplat din cauza unei manevre riscante facute de soferul SUV-ului. Ciocnirea a fost frontală, iar în urma ei trei ...(continuare)
Eveniment - Copil de 16 ani băgat în spital de un șofer care nu i-a acordat prioritate pe zebră. Explicația de doi lei a celui de la volan
Luni, 31 august, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Drumul de Centură, din municipiul Galaţi, soldat cu rănirea unui pie ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact