Nr.4072, Luni, 28 Septembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer insorit

Max
: 31 ° C
Min : 18 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Patronul combinatului siderurgic le bate obrazul lătrăilor politici: „Liberty Galați își reafirmă deplina neutralitate politică”

      Campania electorală naște monștri. Chitiți să le sufle voturilor foștilor și actualilor combiniști (ar fi vreo 50.000 de gălățeni în viață, cu drept de vot, care au lucrat sau încă lucrează pe platforma siderurgică), partidele se întrec în oferte care au legătură cu aceștia.

      În vreme ce unii doar vorbesc la modul subliminal despre siderurgie, alții o dau pe de-a dreptul, porcește, pe ideea că oamenii lor (unii dintre ei foști angajați ai combinatului) sunt singurii în măsură nu doar să facă mare orașul Galați, ci chiar să readucă (nu e clar cum, că administrația e una, iar economia e alta) întreprinderea industrială la măreția de altădată.

      Cel mai vocal în această direcție este cunoscutul Picu Apostol Roman (zis și Picu Polonicu), actualul viceprimar prin ricoșeu al Galațiului, care se bate cu pumnul în piept că a adus în tabăra lui de la PPU toate valorile din combinat, de la ultimul cârcar până la cel mai marte director. Bine, Picu doar zice, că doar nu-l doare gura, căci în realitate partidul lui nu are nici în clin nici în mânecă cu Liberty Steel.

      O spune chiar directorul de comunicare al grupului, Dorian Dumitrescu, într-un comunicat plin de bun-simț, dar din spatele căruia răzbate un ferm „hai sictir” la adresa lătrăilor politici. „LIBERTY Galați își reafirmă deplina neutralitate politică, indiferent de referințele privind compania noastră făcute, în campania electorală, de diferiți candidați. Dorim mult succes tuturor candidaților și partidelor!”, este textul concis al comunicatului.

      P.S.: Dacă nu aveți habar ce-i aia PPU (adică marele partid al lui Picu Roman), vă zicem noi: e o făcătură politico-conjuncturală clocită de Durbacă, după ce toate partidele i-au dat cu flit fostului, se poate deja zice, deputat. Vivat!

     
Autor: Dan Popescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Miștocăreala cu autorizarea școlilor din județul Galați, continuă. Aproape 100 de unități de învățământ nu au apă potabilă și nici toalete corespunzătoare
Când te uiți la televizor la declarațiile politicienilor, ai impresia că școala a început în toamna asta, în condiții perfecte. Însă în vreme ce premierul, ministrul Educației, șefii de CJ, prefecții și primarii se bat cu cărămida-n ...(continuare)
Social - Turc fals, prins de un polițist adevărat. Cum încerca individul să-i escrocheze pe trecători
La data de 17.09.2020, în jurul orei 16.20, un agent de poliție în vârstă de 40 ani, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Galați, de la un post de poliție rural, în timp ce se deplasa în ținută civilă pe DN 24D cu autoturismul ...(continuare)
Social - Două unități școlare din județul Galați încep cursurile doar online. Alte 149 vor avea cursuri mixte, iar 233 încep școala în mod normal
Două unităţi de învăţământ de stat din Galaţi sunt în scenariul roşu şi vor rămâne închise la 14 septembrie.Conform deciziei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, vor rămâne închise, fiind în scenariul roşu, ...(continuare)
Social - Olimpicii din Galați primesc de la Primărie premii duble față de anul trecut. Deci e bună la ceva și campania electorală
Elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade, profesorii care i-au pregătit pe aceştia, precum şi elevii care au avut media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat sunt premiaţi de către Primăria municipiului Galaţi pentru performanţele o ...(continuare)
Social - Cel mai mare telescop din România, intrat în dotarea Muzeului de Științele Naturii din Galați
”Anul acesta se împlinesc 10 ani de când a fost deschis Observatorul Astronomic de la Galaţi. Am dotat muzeul cu un nou telescop, unul de ultimă generaţie, care poate fi folosit de către toţi pasionaţii de astronomie pentru a observa cu uş ...(continuare)
Social - Demografie în pandemie. Autoritățile vă invită să faceți copii și promit că decontează leafa bonei. CL Galați a aprobat subvenția
Am trăi s-o vedem și pe asta: leafa bonei copilului va fi subvenționată de la bugetul public! Bizara subvenție, legiferată recent, a fost aprobată și de Consiliul Local Galați, care a validat, în cea mai recentă ședință a sa, metodologi ...(continuare)
Social - Violatorii din Brăhășești, trimiși în judecată. Ei și-au ucis victima după viol, zdrobindu-i capul
Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi i-a trimis în judecată pe doi tineri din comuna gălăţeană Brăhăşeşti, Mihai Gabriel Pătraşc şi Ionuţ Andrei, sub acuzaţiile de viol şi omor calificat. Primul termen în procesul penal a fost ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact