Nr.3729, Vineri, 22 Iunie 2018  
Home AdministratieEvenimentJustitieSănătateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Sens unic pe str. N. Bălcescu din municipiul Galați

     

      Începând cu data de 25 iunie 2018 pe strada Nicolae Bălcescu, tronsonul cuprins între strada Basarabiei și strada Gării se va implementa sens unic, pe direcția de mers dinspre strada Basarabiei către strada Gării. Potrivit Biroului de Presă al Primărei municipiului Galați, măsura face parte din planul de management al traficului stabilit de Comisia municipală pentru Siguranța Circulației Rutiere.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Programul evenimentului ”Zilele Dunării 2018”
O serie de evenimente, incluzând „Summer Parade” și minicroazierele pe Dunăre, vor fi organizate, în perioada 28 iunie - 1 iulie, în cadrul ”Zilelor Dunării 2018”. 28.06.2018- Festivitatea de deschidere ”Zilel ...(continuare)
Social - Colorant pe bază de cătină și sânge de porc în vederea reducerii nitritului rezidual în industria cărnii, inventat de profesori din Galați
Un colorant, pe bază de cătină și sânge de porc în vederea reducerii nitritului rezidual în industria cărnii, a fost inventat de o echipă de profesori de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, care au fost premiați și pen ...(continuare)
Social - La Galați: Peste 83% dintre elevi au obținut medii de peste 5 la Evaluarea Națională; nouă elevi au media 10, iar doi media 1
Peste 83 la sută dintre candidații care au susținut examenul de Evaluare Națională la nivelul județului Galați au obținut medii peste 5, în timp ce nouă elevi au media 10, iar doi media 1, înainte de contestații. Purtătorul de cuvânt al I ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Noi sensuri uni...
Home AdministratieEvenimentJustitieSănătateSocial Mica PublicitateContact