Nr.3626, Vineri, 19 Ianuarie 2018  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Intervenție a pompierilor pentru stingerea unui incendiu care a cuprins patru case, îngreunată de vântul puternic

      Pompierii au acționat, în noaptea de miercuri spre joi, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins patru case din localitatea gălățeană Ivești, însă intervenția care a durat șase ore a fost îngreunată de vântul puternic și lipsa hidranților din zonă, din primele cercetări reieșind că focul ar fi fost pus intenționat.

     

      Purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță, a declarat, joi, că vântul puternic din județ a îngreunat intervenția pompierilor care au acționat pentru stingerea unui incendiu care a afectat patru case din localitatea Ivești. "S-a acționat cu trei autospeciale, însă condițiile meteo deosebite, dar și lipsa hidranților din zonă au îngreunat mult acțiunea, în incendiu fiind distruși circa 700 de metri pătrați de acoperiș. S-a acționat între orele 1.00 și 7.00. Pompierii efectează cercetări pentru stabilirea cauzei incendiului, din primele date reieșind că a fost vorba despre o acțiune intenționată", a spus reprezentantul ISU Galați.

      Pe de altă parte, pe parcursul nopții șase persoane, aflate în două mașini, în zona localităților Băneasa și Bursucani, au solicitat ajutor, după ce au ajuns cu autoturismele în afara părții carosabile. Mașinile au fost repuse pe șosele cu ajutorul utilajelor de deszăpezire.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Un bărbat bănuit că a violat în 2016 o bătrână a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă
Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna gălățeană Tudor Vladimirescu, bănuit că în urmă cu aproape doi ani, ar fi pătruns în locuința unei bătrâne, de 85 de ani, pe care a violat-o, a fost reținut, miercuri, iar în cursul zilei de joi el va ...(continuare)
Social - Polițiștii caută o bătrână dispărută; femeia ar putea fi la o mănăstire
Polițiștii din Galați caută o femeie, în vârstă de 85 de ani, care în octombrie 2017 a plecat de acasă pentru efectuarea unui control medical la Spitalul Județean de Urgență, însă nu a mai revenit la domiciliu, membrii familiei spunând că femeia ...(continuare)
Social - Monumentul dedicat apărătorilor orașului Galați din 1918 va fi inaugurat pe 20 ianuarie
Monumentul dedicat apărătorilor orașului Galați din 1918 va fi inaugurat sâmbătă, 20 ianuarie, când sunt programare o serie de manifestări care vor include o slujbă religioasă, alocuțiuni privind însemnătatea evenimentelor din 1918, o demonstrați ...(continuare)
Social - Bilanțul Serviciului pentru Imigrări al județului Galați; 50 de străini depistați în situații ilegale
Polițiștii Serviciul pentru Imigrări al județului Galați au asigurat, pe parcursul anului 2017, managementul șederii și rezidenței pe teritoriul României pentru 1.857 de persoane, dintre care 1.309 din state terțe si 548 din Uniunea Europeană/SE ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact