Nr.4072, Luni, 28 Septembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer insorit

Max
: 31 ° C
Min : 18 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Olimpicii din Galați primesc de la Primărie premii duble față de anul trecut. Deci e bună la ceva și campania electorală

      Elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade, profesorii care i-au pregătit pe aceştia, precum şi elevii care au avut media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat sunt premiaţi de către Primăria municipiului Galaţi pentru performanţele obţinute.

      „Sunt copiii şi profesorii cu care ne mândrim. Ştiu că în spatele acestor rezultate stă foarte multă muncă, stau mii de ore de studiu, dar şi perseverenţa şi ambiţia lor de a fi cei mai buni. De aceea merită cu toţii întreaga noastră apreciere. Aceşti tineri şi mentorii lor reprezintă o dovadă în plus că la Galaţi se pune mare preţ pe educaţie, iar prin muncă şi tenacitate se atinge performanţa. Îi felicit din toată inima şi le doresc mult succes în continuare tuturor acestor copii şi profesori care fac cinste oraşului!”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

      Vestea interesantă este că premiile s-au dublat față de anul trecut, semn că e bună la ceva și campania electorală. Cuantumul premiilor pentru olimpiadele internaţionale este: premiul I-6.000 de lei, premiul II-3.900 de lei, premiul III-3.630 de lei, premiul special-2.640 de lei şi menţiune-2.640 de lei, iar pentru olimpiadele naţionale: premiul I-2.200 de lei, premiul II-1.540 de lei, premiul III-1.100 de lei şi menţiune-660 de lei.

      Este vorba în total despre 100 de elevi şi 82 de profesori care i-au pregătit, suma alocată fiind de peste 200.000 de lei.

      Tot cu această ocazie sunt premiaţi şi elevii din învăţământul preuniversitar de stat care au obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională şi examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie. În total, 32 de elevi primesc câte 2.000 de lei, diplomă şi buchet de flori, suma alocată pentru premierea acestora fiind de 64.000 de lei.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Miștocăreala cu autorizarea școlilor din județul Galați, continuă. Aproape 100 de unități de învățământ nu au apă potabilă și nici toalete corespunzătoare
Când te uiți la televizor la declarațiile politicienilor, ai impresia că școala a început în toamna asta, în condiții perfecte. Însă în vreme ce premierul, ministrul Educației, șefii de CJ, prefecții și primarii se bat cu cărămida-n ...(continuare)
Social - Turc fals, prins de un polițist adevărat. Cum încerca individul să-i escrocheze pe trecători
La data de 17.09.2020, în jurul orei 16.20, un agent de poliție în vârstă de 40 ani, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Galați, de la un post de poliție rural, în timp ce se deplasa în ținută civilă pe DN 24D cu autoturismul ...(continuare)
Social - Două unități școlare din județul Galați încep cursurile doar online. Alte 149 vor avea cursuri mixte, iar 233 încep școala în mod normal
Două unităţi de învăţământ de stat din Galaţi sunt în scenariul roşu şi vor rămâne închise la 14 septembrie.Conform deciziei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, vor rămâne închise, fiind în scenariul roşu, ...(continuare)
Social - Cel mai mare telescop din România, intrat în dotarea Muzeului de Științele Naturii din Galați
”Anul acesta se împlinesc 10 ani de când a fost deschis Observatorul Astronomic de la Galaţi. Am dotat muzeul cu un nou telescop, unul de ultimă generaţie, care poate fi folosit de către toţi pasionaţii de astronomie pentru a observa cu uş ...(continuare)
Social - Demografie în pandemie. Autoritățile vă invită să faceți copii și promit că decontează leafa bonei. CL Galați a aprobat subvenția
Am trăi s-o vedem și pe asta: leafa bonei copilului va fi subvenționată de la bugetul public! Bizara subvenție, legiferată recent, a fost aprobată și de Consiliul Local Galați, care a validat, în cea mai recentă ședință a sa, metodologi ...(continuare)
Social - Violatorii din Brăhășești, trimiși în judecată. Ei și-au ucis victima după viol, zdrobindu-i capul
Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi i-a trimis în judecată pe doi tineri din comuna gălăţeană Brăhăşeşti, Mihai Gabriel Pătraşc şi Ionuţ Andrei, sub acuzaţiile de viol şi omor calificat. Primul termen în procesul penal a fost ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact