Nr.4042, Vineri, 29 Mai 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 25 ° C
Min : 14 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Omul de afaceri care a agresat sexual o fetiță de 10 ani, condamnat. Detaliile faptei sunt șocante

      Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Daniel Porumb, un gălăţean în vârstă de 54 de ani, la trei ani de închisoare cu executare pentru agresiune sexuală. Judecătorii l-au obligat să plătească daune morale de 20.000 de lei părinţilor fetiţei de 10 ani pe care a agresat-o sexual.

      Bărbatul este un apropiat al familiei victimei, acesta având în apropierea locuinţei acestora o proprietate unde deţine o mică afacere, mai exact un depozit. Familia copilei a apelat în mai multe rânduri la individ pentru a o lua pe fiica acestora de la şcoală. De asemenea, fetiţa mergea des la depozitul bărbatului, unde se juca cu câinii acestuia.

      În primăvara anului 2017, într-o zi care nu a putut fi stabilită cu exactitate de procurori, individul a profitat de prezenţa fetiţei, aflată în curtea depozitului său din localitatea Crăieşti, comuna Vârlezi, judeţul Galaţi, şi a ademenit-o într-o cameră aferentă acestui imobil, sub pretextul de a lua mâncare pentru cei doi căţei cu care minora se juca.

      ”După ce a intrat în cameră, inculpatul i-a spus persoanei vătămate să se aşeze pe pat, lucru care s-a şi întâmplat, moment în care, s-a apropiat de persoana vătămată şi i-a dat jos pantalonii până la genunchi. În acelaşi timp, inculpatul a dezbrăcat-o pe persoana vătămată de chiloţi, fapt pentru care aceasta s-a speriat şi i-a solicitat să o lase în pace. Inculpatul i-a acoperit cu mâna gura persoanei vătămate pentru a nu ţipa, spunându-i să tacă pe un ton ameninţător, creându-i o stare de temere, iar în continuare, inculpatul şi-a dat jos pantalonii până la glezne, după care şi chiloţii, în timp ce o ţinea cu o mână pe persoana vătămată care se afla în mijlocul camerei, lângă pat. Inculpatul a venit în faţa persoanei vătămate şi a încercat să o atingă cu penisul în zona genitală, lucru care a speriat-o pe minoră; persoana vătămată care nu putea să fugă pentru că era imobilizată cu ambele mâini. Totodată, a încercat să o penetreze şi anal, dar persoana vătămată s-a împotrivit, lovindu-l cu coatele, fapt pentru care a fost imobilizată de acesta, având gura acoperită cu unul din braţe”, a precizat procurorul de caz în rechizitoriu.

      Cel mai probabil, copila ar fi fost violată dacă în depozit nu ar fi intrat fratele acesteia, care începuse să o strige. De teamă să nu fie prins, agresorul sexual s-a îmbrăcat şi i-a cerut şi fetiţei să facă acelaşi lucru, dar întreaga scenă a fost observată de fratele victimei, care le-a povestit ulterior poliţiştilor ce văzuse.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Orfanii și persoanele cu handicap din Galați, în situație critică. Guvernul nu a mai virat de două luni alocările bugetare pentru ei
Situație alarmantă la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi, care a confirmat că nu mai are bani pentru funcţionare decât până pe la jumătatea lunii iunie, aşa că soarta celor 1.200 de asistaţi din jud ...(continuare)
Social - Vandalism cu substrat antiromânesc în situl arheologic Piroboridava de la Poiana, județul Galați
Miercuri, 20 mai, poliţiştii postului de Poliţie Poiana au fost sesizaţi de primăria comunei cu privire la faptul că, în noaptea de 18/19 mai, persoane necunoscute au intrat în perimetrul sitului arheologic Piroboridava, de pe raza localită ...(continuare)
Social - Ultima „modă” în materie de „caritate” la Galați: declari c-ai donat ce-au donat, de fapt, alții. Detaliile unei „învârteli” de milioane de euro
Bătălia pentru notorietate dintre organizațiile neguvernamentale a căpătat la Galați accente de luptă de clasă. După metodele deja pantetate de politicienii, „onegiștii” au început să se faulteze și să-și asume acte de caritate cu ...(continuare)
Social - Ce presupune starea de alertă la Galați. Unde are publicul acces și unde au rămas valabile interdicțiile
În contextul încetării „stării de urgență” și decretării „stării de alertă”, care presupune o diminuare a restricțiilor, Comitetul Local pentru Situații de Urgență (CLSU) s-a întrunit la sediul Primăriei Galați pentru luarea ...(continuare)
Social - Grădina Botanică și Zoo Gârboavele, din nou deschise pentru public. Programul de vizitare
O dată cu încetarea stării de urgenţă la nivel naţional, publicul va avea acces doar în cele două locuri de recreere amintite, ambele fiind în aer liber, dar cu respectarea anumitor reguli de prevenire a răspândirii pandemiei virale SARS-C ...(continuare)
Social - Comercianții de spirt „pe sub mână”, luați în vizor de Poliție
Peste 90 de magazine din judeţul Galaţi au fost verificate, timp de două zile, de poliţişti, în vederea descoperirii celor care vând alcool sanitar pentru igiena umană sau dezinfectarea suprafețelor, fără a fi autorizați în acest scop. A ...(continuare)
Social - „Dihania” din fier care zace ruginită de peste 20 de ani la Grădina Botanică va primi, în sfârșit, o folosință
Consiliul Judeţean Galaţi a emis ordinul de lucrări pentru amenajarea unei sere de plante exotice la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii “Răsvan Angheluţă” Galaţi. Valoarea totală a investiţiei este de 14.830.074 de lei, sumă care i ...(continuare)
Social - Transportul public de persoane revine la normal din 15 mai. Ce măsuri de protecție sunt cerute
Situația tinde să revină la normal în privința transportului public de călători din Galați, Potrivit conducerii Transurb SA, se va reveni la programul normal de circulaţie începând din 15 mai 2020, odată cu ieşirea din starea de urgenţ ...(continuare)
Social - Programul piețelor din Galați în perioada 1-3 mai
Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA aduce la cunoştinţa publicului larg faptul că pentru perioada 1-3 mai 2020 a instituit o serie de măsuri speciale, după ce în intervalul 27.04.2020-30.04.2020 s-au efectuat operațiuni de dezinfecție ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact