Nr.3831, Vineri, 14 Decembrie 2018  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Donație pentru Maternitatea ”Buna Vestire” din partea ArcelorMittal Galați

      Compania siderurgică ArcelorMittal Galați a donat Spitalului Clinic de Obstetrică - Ginecologie ”Buna Vestire” a donat o masă chirurgicală ginecologică și o instalație de anestezie, ambele echipamente noi fiind extrem de importante în actul medical. Donația realizată de companie asigură și costurile legate de revizii pentru doi ani, dar și pregătirea personalului care va utiliza aceste echipamente.

      ”Așa cum am amintit de fiecare dată, mă bucură faptul că cele mai importante companii din Galați sunt sensibile la nevoile comunității locale. Parteneriatul pe care îl avem cu exponenții mediului de afaceri este unul care își arată roadele în folosul gălățenilor. Astăzi, a venit rândul partenerilor noștri de la Combinatul Siderurgic să ne sprijine în cadrul unui proiect important – Maternitatea ”Buna Vestire”. Donația pe care dânșii au realizat-o (aproape 40.000 de euro) este importantă pentru echipa medicală, dar și pentru pacientele acestui spital. Dacă adăugăm acest gest proiectului european pe care îl vom derula aici pentru modernizarea și consolidarea unității, asta înseamnă că, în viitorul foarte apropiat, condițiile pe care le vom pune la dispoziția viitoarelor mame și bebelușilor vor fi mult mai bune. Le mulțumesc partenerilor noștri pentru acest sprijin”, a spus Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.

      Compania ArcelorMittal a mai realizat astfel de donații unităților medicale din Galați. “După cum știți, sănătatea este una dintre prioritățile sprijinului comunitar acordat de noi. Suntem bucuroși că am putut ajuta și ne dorim ca tot mai mulți copii sănătoși să vină pe lume la această Maternitate. În 2016, Combinatul Siderurgic a mai donat Maternității “Buna Vestire” incubatoare pentru nou – născuți, iar în 2015 a sprijinit Spitalul CFR din oraș cu o instalație de anestezie. Compania derulează și un amplu program multi-anual de cumpărare de echipamente medicale în favoarea Spitalului Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei”, a afirmat directorul ArcelorMittal Galați, Bogdan Grecu.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Gălățenii din mai multe zone ale orașului rămân miercuri fără apă potabilă
Furnizarea apei potabile va fi sistată, miercuri, 12 decembrie, în mai multe cartiere ale municipiului Galați. Potrivit unui comunicat al societății Apă-Canal, în data de 12.12.2018, între orele 09,00-24,00, se va întrerupe alimentarea cu ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact