Nr.3792, Vineri, 19 Octombrie 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

La Complexul Muzeal de Științele Naturii:

      O nouă ediție a expoziției temporare „Regina Toamnei, Crizantema”

     

     

      Vineri, 19 octombrie 2018, cu începere de la ora 12.00, la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați va avea loc vernisajul celei de a XVI-a ediții a expoziției temporare „Regina Toamnei, Crizantema”. Potrivit unui comunicat al instituției, Secția Grădina Botanică va expune soiuri horticole, cu valoare științifică și ornamentală, din genul Chrysanthemum x grandiflorum, Chrysanthemum indicum, alături de peste 20 de participanți (firme de profil, producători, meșteri artizani), care vor avea la vânzare crizanteme și tufănele, dar și produse handmade, aducând astfel farmecul aparte al toamnei în instituția muzeală gălățeană.

      Supranumită „floarea orientului” sau „floarea vieții” crizantema este una dintre cele mai prețioase flori, dar și una dintre cele mai grațioase plante cu origini asiatice. Potrivit unei vechi zicale din China, „cei ce doresc să fie fericiți toată viața, trebuie să cultive crizanteme”, aceste flori fiind asociate cu vârsta înaintată dar și cu înțelepciunea.

      Expoziția „Regina Toamnei, Crizantema” de la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați va fi deschisă pentru vizitare timp de trei zile, respectiv în perioada 19 – 21 octombrie 2018, între orele 09.00 și 17.00.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Hoți de coroane din cimitir, prinși de polițiștii locali
Patru persoane, care sustrăgeau coroane și flori din Cimitirul ”Sfântul Lazăr” cu scopul de a le valorifica ulterior, au fost depistate de polițiștii locali. În timp ce se aflau în misiune de patrulare, ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateContact