Nr.3755, Marti, 14 August 2018  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

O tânără va parcurge 700 de Km cu bicicleta, cu un drapel al României oferit de Primărie

      O tânără, pasionată de ciclism și escaladă montană, va parcurge, singură, cu bicicleta, pe șosea și off - road, un traseu de aproape 700 de km, pentru a realiza o expediție în Munții Piatra Craiului, purtând un drapel al României oferit de Primăria municipiului Galați.

     

      Potrivit Biroului de Presă al Primăriei, Alexandra Niță, care și-a dorit să aibă la drum drapelul României, a pornit, miercuri dimineață, pe bicicletă, din fața sediului instituției, ea dorind să urmeze atât pe șosea, cât și pe off - road, traseul Galați – Brăila – Buzău – Ploiești – Zărnești - Munții Piatra Craiului, iar la întoarcere, traseul Munții Piatra Craiului –Zănești – Brașov - Tg. Secuiesc – Lepșa – Focșani - Galați.

      Tânăra din Galați, în vârstă de 31 de ani, pasionată de ciclism și escaladă montană, își transportă pe bicicletă tot bagajul, inclusiv cortul în care va dormi pe parcursul celor 20 de zile, atât cât și-a propus să dureze expediția.

      „Am vrut să fac această expediție dintr-un simplu motiv - pentru că există atât bicicleta, cât și muntele”, a spus Alexandra Niță, înainte de a porni la drum.

      Alexandra Niță va parcurge cu bicicleta o distanță de aproximativ 700 de km, având programată o expediție în Munții Piatra Craiului unde va face escaladă.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Pâine expirată, cu gramaj mai mic sau fără informații evidente privind alergenii, la comerciliazare; comisarii CJPC care au dat amenzi de 56.400 de lei
Produse de morărit și panificație cu termenul de valabilitate depășit, cu gramaj mai mic decât în realitate sau fără informații evidente pe etichetă privind alergenii conținuți au fost găsite la comercianți din județul Galați de comisarii CJPC, î ...(continuare)
Social - O ambulanță a accidentat mortal un pieton pe o trecerea de pietoni din Tecuci
O ambulanță, fără semnalele acustice și luminoase pornite, care transporta o pacientă, a lovit, în noaptea de joi spre vineri, un bărbat, aflat pe o trecere de pietoni din municipiul Tecuci, el decedând ulterior la spital. Polițiștii au deschis î ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact