Nr.3920, Marti, 10 Decembrie 2019  
Home AdministratieEconomicEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 6 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Incendiu violent într-un bloc din Galaţi. Un copil de 7 luni, intoxicat cu fum, a fost salvat în extremis

      Sâmbătă, 7 decembrie, la ora 20,40, Detaşamentul de Pompieri Galaţi a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la blocul G4, pe strada Laminoriştilor din Galaţi. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

      „Incendiul se manifesta cu violenţă la o garsonieră de la etajul al doilea. Pompierii au salvat un copil de 7 luni intoxicat cu fum, acesta fiind preluat de echipajul SMURD în vederea transportării la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

      Din cauza inundării scării blocului cu fum, pompierii au evacuat toţi locatarii, fiind vorba de 18 persoane (10 adulţi şi 8 copii). Focul a fost stins, dar garsoniera în care a pornit incendiul este complet distrusă. De asemenea, casa scării s-a degradat la etajul al doilea, ca şi instalaţia electrică şi o conductă de apă rece.

      La scurt timp după lichidarea incendiului, locatarii s-au întors în apartamente. Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauza care a condus la declanşarea incendiului.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Scandal la vânzarea biletelor pentru Revelionul Pensionarilor din Galați. Pensionarii s-au înjurat și au acuzat Primăria de incompetență
A fost din nou ceartă și îmbulzeală pentru un bilet la „Revelionul Pensionarilor”, organizat de Primăria din Galați pentru al 14-lea an consecutiv. Încă de la ora 3,00 dimineață, bătrânii au format cozi la intrarea în Teatrul Muzic ...(continuare)
Social - Focar de pestă porcină la Tulucești
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat astăzi Planul de măsuri la suspiciunea de pestă porcină africană într-o gospodărie de la marginea comunei Tulucești. S-a decis astfel uciderea preventivă a celor 13 suine din gos ...(continuare)
Social - Câte școli și grădinițe au nevoie de autorizații
Aproape 100 de unități de învățământ din județ nu au autorizație sanitară de funcționare sau autorizație de securitate la incendiu. Prefectul județului Galați, Dorin Otrocol, a convocat într-o ședință de lucru toți prima ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateContact