Nr.3491, Luni, 26 Iunie 2017  
Home AdministratieEvenimentPoliticSocialSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 22 ° C
Min : 11 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Țiglina XCO – Primul concurs de MTB urban la Galați

      Asociația Mausi îi invită pe toți cei care îndrăgesc ciclismul la „Țiglina XCO”, primul concurs de MTB urban din municipiul Galați, care va avea loc în data de 2 iulie 2017, începând cu ora 10.00, în Valea Țiglinei.

     

      Țiglina XCO este o competitie de ciclism montan cross country olimpic, care se vadesfășura în municipiul Galați, în Valea Țiglinei, pe mai multe ture pe un traseu scurt ce va avea aproximativ 5 km. Traseul va fi marcat pe toata distanța, are o zonă de alimentare, arbitri, o zona de start/finish, este asistat de salvare, patrulat de oficialii competiției, echipe de fotografi și cameramani, spectator și suporteri. "Evenimentul are si o component nobilă: STRÂNGERE DE FONDURI PENTRU CONTINUAREA AMENAJĂRII PARCULUI TIGLINA BIKE AND TRAIL (30% din taxa de participare va fi colectata pentru continuarea lucrarilor de amenajare si intretinere ale Parcului Tiglina Bike and Trail), deoarece împreună cu Primaria Municipiului Galați, voluntari din asociațiile Mausi, BikeWorks, Mecanturist, Albatros, Fundația Comunitară Galați, Clubul de Ciclism Galați, oameni din mediul de afaceri gălățean (MercoInstal Construct, Prodconfort, Mausbike) s-au dus campanii solicitante de ecologizare și toaletare pentru pregătirea terenului de concurs, iar promovarea păduricii din Valea Țiglinei, care se dorește a fi un parc dedicate mișcării in aer liber, atât al cicliștilor, cât și al alergătorilor, reprezintă un important obiectiv pentru organizatori",se arată într-un comunicat transmis de Asociația Mausi.

      Până atunci trebuie să stiți că inscrierile online la concurs se fac la adresa http://tiglinaxco.mausbike.ro/tiglinaxco/2017/06/12/inscrieri/ si se încheie miercuri, 28 iunie 2017, iar taxa de participare la concurs pentru o persoană este de 90 de lei, aceeași indiferent de categorie – amatory nervoși (inclusive participanți legitimați la FRC) și amatori relaxați. Exista posibilitatea efectuari platii si la fața locului, dar taxa va fi de 120 lei de lei de persoană.

      “Tiglina XCO se dorește a deveni un eveniment emblematic al orașului Galați care sa aducă la start sportivi de talie națională și internațională, ținta noastră fiind înscrierea lui în calendarul competițional al Federației Române de Ciclismși al UCI (Uniunea Ciclista Internațională). Acest eveniment va fi totodată și ”panglica tăiată” pentru Tiglina Bike and Trail Park, un parc dedicat practicării sportului in aer liber, la care lucrăm de 2 ani de zile”, a afirmat Cristian Mircioi, organizator și membru al Asociației Mausi.

      Premiile pentru câștigători sunt consistente, iar în cadrul tombolei care se va organiza va putea fi câștigată o bicicletă MTB performantă învaloare de 5.000 de lei, dar și 50 de piese sau accesorii pentru-biciclete, fondul total al premiilor fiind de cca. 20.000 lei. Pentru alte detalii, cei interesați pot accesa siteul oficial al concursului la adresa http://tiglinaxco.mausbike.ro/tiglinaxco/. Concursul este organizat de Asociația Mausi și susținut de Mausbike. Sponsori principali ai evenimentului sunt MausBike și Primăria Municipiului Galați. Concursul se desfășoară încadrul programului Zilele Dunării. organizat de PrimăriaGalați.

     

     

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Acțiune pentru prevenirea consumului de droguri
Specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Galați, alături de voluntari, s-au aflat duminică în Grădina Publică unde au derulat o campanie de prevenire a consumului de droguri, în cadrul căreia au discutat cu persoanele prez ...(continuare)
Social - Încep înscrierile pentru Tabăra ANOSR
ANOSR lansează concursul pentru Tabăra ANOSR pentru studenți – ediția 2017, tabără care se vă desfășura în perioada 25-30 august 2017 în stațiunea Costinești, la Complexul Vraja Mării. Pe lângă un sejur de 5 zile la ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentPoliticSocialSport Mica PublicitateContact