Nr.3729, Vineri, 22 Iunie 2018  
Home AdministratieEvenimentJustitieSănătateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Noi sensuri unice în municipiul Galați

     

      Două artere de circulație din municipiul Galați, Strada Anul Revoluției 1848 și Strada Morilor vor avea sensuri unice, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei. "Pentru fluidizarea traficului rutier de la nivelul orașului Galați Comisia Municipală pentru Siguranța Circulației Rutiere a stabilit o serie de măsuri ce vor fi implementate pe tot parcursul anului. Astfel astăzi (n.r. - joi) vor fi montate indicatoare rutiere care stabilesc circulația cu sens unic pe străzile : Anul Revoluției 1848 (tronsonul cuprins între strada Movilei și strada Tecuci) și Strada Morilor (tronsonul cuprins între strada Movilei și strada Tecuci)", se arată în informarea Primăriei.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
mihai
email protejat
Sunt pe jumatate idioti . Daca pe
Revolutiei mai avea sens sa fie sens
unic , pe Morilor chiar ca e o prostie
. Strada e larga si nu trec multe
masini ca sa se incurce reciproc . Au
mers pe pricipiul ca strazile sa
alterneze cu sensurile unice . Se vede
ca cei ce au propus schimbarea nu stau
sau nu trec pe aici .
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Programul evenimentului ”Zilele Dunării 2018”
O serie de evenimente, incluzând „Summer Parade” și minicroazierele pe Dunăre, vor fi organizate, în perioada 28 iunie - 1 iulie, în cadrul ”Zilelor Dunării 2018”. 28.06.2018- Festivitatea de deschidere ”Zilel ...(continuare)
Social - Colorant pe bază de cătină și sânge de porc în vederea reducerii nitritului rezidual în industria cărnii, inventat de profesori din Galați
Un colorant, pe bază de cătină și sânge de porc în vederea reducerii nitritului rezidual în industria cărnii, a fost inventat de o echipă de profesori de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, care au fost premiați și pen ...(continuare)
Social - La Galați: Peste 83% dintre elevi au obținut medii de peste 5 la Evaluarea Națională; nouă elevi au media 10, iar doi media 1
Peste 83 la sută dintre candidații care au susținut examenul de Evaluare Națională la nivelul județului Galați au obținut medii peste 5, în timp ce nouă elevi au media 10, iar doi media 1, înainte de contestații. Purtătorul de cuvânt al I ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Noi sensuri uni...
Home AdministratieEvenimentJustitieSănătateSocial Mica PublicitateContact