Nr.3831, Vineri, 14 Decembrie 2018  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Articole pirotehnice, ridicate de polițiști

      Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat, pe raza municipiului Galați, doi tineri ce dețineau ilegal articole pirotehnice, pe care ar fi intenționat să le comercializeze. 1350 cutii petarde, 109 baterii artificii și 12 candele romane au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

     

      Potrivit unui comunicat transmis luni de IPJ Galați, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat, la intersecția străzii Brăilei cu strada Drumul de Centură, în apropierea unei stații peco, o femeie de 29 ani și un bărbat de 23 ani, ambii din județul Ilfov, ce dețineau, într-un autoturism, articole pirotehnice pe care ar fi intenționat să le comercializeze. Polițiștii au găsit astfel, în portbagajul autoturismului și în interiorul acestuia, 1350 cutii cu petarde, categoriile F2, F3 și P1, totalizând un număr de 74 500 petarde, 109 baterii de artificii, categoria F2, precum și 12 candele romane, fiecare cu câte 40 de lovituri.

      Întrucât cei doi nu au putut prezenta documente de proveniență și autorizație de deținere pentru articolele pirotehnice, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, procedând la ridicarea acestora, în vederea continuării cercetărilor.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Gălățenii din mai multe zone ale orașului rămân miercuri fără apă potabilă
Furnizarea apei potabile va fi sistată, miercuri, 12 decembrie, în mai multe cartiere ale municipiului Galați. Potrivit unui comunicat al societății Apă-Canal, în data de 12.12.2018, între orele 09,00-24,00, se va întrerupe alimentarea cu ...(continuare)
Social - Donație pentru Maternitatea ”Buna Vestire” din partea ArcelorMittal Galați
Compania siderurgică ArcelorMittal Galați a donat Spitalului Clinic de Obstetrică - Ginecologie ”Buna Vestire” a donat o masă chirurgicală ginecologică și o instalație de anestezie, ambele echipamente noi fiind extrem de im ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact