Nr.4070, Joi, 9 Iulie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 33 ° C
Min : 22 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Gălățean acuzat de piraterie internațională, reținut de polițiști. El va fi extrădat

      Caz mai puțin obișnuit în sistemul juridic românesc. Un gălățean a ajuns în arestul poliției la șase ani după ce a comis un act de piraterie pe un vas de croazieră. Bărbatul, acum în vârstă de 30 de ani, ar fi reușit să se sustragă de atunci anchetei, deși pe numele său exista un mandat european de arestare. Timp de șase ani el a reușit să se ascundă însă, zilele trecute, a fost depistat tocmai pe malul Oltului, în localitatea Milcov.

      O verificare de identitate din cadrul unei misiuni de rutină a jandarmilor a scos la iveală faptul că acesta era urmărit. "În urma legitimării, acesta a prezentat date false, încercând să inducă în eroare organele de jandarmi, iar în urma verificărilor amănunţite efectuate s-a constatat faptul că pe numele persoanei S.A., în vârstă de 30 de ani, Judecătoria Galaţi a emis mandat european de arestare, în urmă cu șase ani", se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei.

      Gălățeanul a fost reținut pe loc, urmând ca pe numele său să fie efectuate formalitățile de predare autorităților competente să-l ancheteze. El este suspectat de piraterie, respectiv o tâlhărie comisă pe un vas de croazieră.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Un traseu de autobuz în premieră pentru Galați. Ar putea fi introdus de la 1 septembrie
Transurb SA se pregătește să facă o surpriză gălățenilor și, după ani de zile în care doar au scos trasee și au micșorat numărul de curse, se pregătește să înființeze un traseu în premieră. Acesta ar urma asigure legătura între ...(continuare)
Social - Canicula a pus stăpânire pe Galați. Unde se află punctele de prim-ajutor organizate de autorități
Galaţiul se va afla, şi pe 3 iulie, sub Cod galben de caniculă şi disconfort termic, conform atenționării Administrației Naționale de Meteorologie (care a fost valabilă și pentru 2 iulie), motiv pentru care, la nivelul municipiului, au fost ...(continuare)
Social - Zeci de kilograme de produse alimentare congelate, dar alterate, confiscate în ultimele zile de Protecția Consumatorului Galați
În perioada 9-19 iunie 2020, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Galați a desfăşurat o acţiune de verificare a respectării prevederilor legale privind conformitatea, modul de comercializare şi modul de etichetare a p ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact