Nr.4072, Luni, 28 Septembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer insorit

Max
: 31 ° C
Min : 18 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

„Moaștele sfinte” năvălesc în politică. Cum au ajuns partidele să propună gălățenilor candidați-afiș fără niciun fel de calități administrative

      Ce să fie, ce să fie? O să fie o nebunie. Listele de candidați propuse de partidele politice gălățenilor, pentru scrutinul din 27 septembrie 2020, marchează o nouă eră electorală, căci se pare că intrăm în zodia moaștelor sfinte și aici.

      Nu de alta, dar pe liste apar tot felul de personaje care n-au nici în clin, nici în mânecă (ori altundeva) cu administrarea treburilor publice, însă punctează spectaculos la capitolul imagine, de ai impresia că politica de Covurlui a ajuns un soi de fudulie de puștani, în fața blocului, pe tema cine are cele mai șmechere surprize din pachetele de gumă turcească.

      Așa se face că PNL îl aruncă în luptă (stați, am glumit! Nu se lasă cu bătaie) pe cunoscutul Cătălin Moroșanu, zis și „Moartea din Carpați”, un specialist în dat cu pumnul, un mardeiaș de profesie, dar de altfel un băiat bun și cu oareșcare bun-simț, dar nu suficient cât să înțeleagă ridicolul posturii în care s-a pomenit. Moroșanu nu este gălățean, nu locuiește în Galați, nu are de gând să locuiască la Galați și, în general, nu știe mai nimic despre Galați, însă e adus să ceară voturile gălățenilor, semn că strategii de la PNL iau electoratul la preț de matineu, la nivel de imbecilizați de televizor.

      Nici PMP nu se lasă mai pe vine și îl aduce la înaintare pe Dorinel Munteanu. De felul lui de prin Banat, fără nicio legătură cu Galațiul, în afara faptului că a antrenat o vreme Oțelul. Adică a cunoscut orașul doar de la nivelul ălora cu 15.000 de euro leafă pe lună, în niciun caz de la firul ierbii, adică de la preponderentul salariu minim pe economie, trai la bloc și apă când plouă.

      Prea departe nu e nici caragața politică numită PPU (durbaco-polonistic), care vântură marota siderurgică și prezintă electoratului niște nenișori expirați, care au păpat cândva lefuri grase la „gaura neagră a economie”. Inși fără formă și fără fond, buni de prostit combinistul care și-a ales lozinca „era mai bine înainte”, fără a înțelege că administrația publică înseamnă să te ducă și mintea, să ai și oleacă de școală și, mai ales, să fii într-un fel legat de oamenii și de locurile acestea.

     
Autor: Dan Popescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Miștocăreala cu autorizarea școlilor din județul Galați, continuă. Aproape 100 de unități de învățământ nu au apă potabilă și nici toalete corespunzătoare
Când te uiți la televizor la declarațiile politicienilor, ai impresia că școala a început în toamna asta, în condiții perfecte. Însă în vreme ce premierul, ministrul Educației, șefii de CJ, prefecții și primarii se bat cu cărămida-n ...(continuare)
Social - Turc fals, prins de un polițist adevărat. Cum încerca individul să-i escrocheze pe trecători
La data de 17.09.2020, în jurul orei 16.20, un agent de poliție în vârstă de 40 ani, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Galați, de la un post de poliție rural, în timp ce se deplasa în ținută civilă pe DN 24D cu autoturismul ...(continuare)
Social - Două unități școlare din județul Galați încep cursurile doar online. Alte 149 vor avea cursuri mixte, iar 233 încep școala în mod normal
Două unităţi de învăţământ de stat din Galaţi sunt în scenariul roşu şi vor rămâne închise la 14 septembrie.Conform deciziei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, vor rămâne închise, fiind în scenariul roşu, ...(continuare)
Social - Olimpicii din Galați primesc de la Primărie premii duble față de anul trecut. Deci e bună la ceva și campania electorală
Elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade, profesorii care i-au pregătit pe aceştia, precum şi elevii care au avut media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat sunt premiaţi de către Primăria municipiului Galaţi pentru performanţele o ...(continuare)
Social - Cel mai mare telescop din România, intrat în dotarea Muzeului de Științele Naturii din Galați
”Anul acesta se împlinesc 10 ani de când a fost deschis Observatorul Astronomic de la Galaţi. Am dotat muzeul cu un nou telescop, unul de ultimă generaţie, care poate fi folosit de către toţi pasionaţii de astronomie pentru a observa cu uş ...(continuare)
Social - Demografie în pandemie. Autoritățile vă invită să faceți copii și promit că decontează leafa bonei. CL Galați a aprobat subvenția
Am trăi s-o vedem și pe asta: leafa bonei copilului va fi subvenționată de la bugetul public! Bizara subvenție, legiferată recent, a fost aprobată și de Consiliul Local Galați, care a validat, în cea mai recentă ședință a sa, metodologi ...(continuare)
Social - Violatorii din Brăhășești, trimiși în judecată. Ei și-au ucis victima după viol, zdrobindu-i capul
Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi i-a trimis în judecată pe doi tineri din comuna gălăţeană Brăhăşeşti, Mihai Gabriel Pătraşc şi Ionuţ Andrei, sub acuzaţiile de viol şi omor calificat. Primul termen în procesul penal a fost ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact