Nr.3729, Vineri, 22 Iunie 2018  
Home AdministratieEvenimentJustitieSănătateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Unde le este demnitatea?

      Se anunță o campanie murdară și în același timp agresivă. Chiar dacă nu s-a dat startul oficial pentru campania de prosteală, cea care le va aduce (sau nu) politicienilor gălățeni un loc cald în Parlament, formațiunile politice de la Galați au ieșit deja la atac. Acuzații peste acuzații, reproșuri, dar și multe critici fac și de această dată subiectele conferințelor de presă ale partidelor din Galați. Nimic nou sub soare, nimic surprinzător. Candidații pentru un fotoliu de deputat sau senator merg din ce în ce mai des pe ulițele prăfuite ale satelor, uitate de ani buni de guvernanți, prefăcându-se că sunt interesați de soarta oamenilor, a celor pe care i-au ignorat vreme de atâta timp. Dacă până acum s-au făcut că uită de viața dezastruoasă a celor din mediul rural, mulți oameni trăind în beznă, fără canalizare, apă curentă și frig, acum, deputații și senatorii gălățeni cu vechime, dar nu și cu realizări, au luat cu asalt colegiile din mediul rural, lipsiți de demnitate. Nimic surprinzător, însă aș fi vrut să îi văd pe acești domni politicieni cu ”experiență”, că așa se laudă ei, cum se bat pentru obținerea unui post de deputat sau senator în municipiul Galați, și nu în mediul rural, acolo unde este de ajuns ca primarul să se plimbe de mână pe stradă cu candidatul (de aceeași culoare politică, evident) pentru a-i convinge pe săteni că el este alesul și el le va face și le va drege. Aș fi vrut să îi văd pe acești demagogi luptând să convingă electoratul din municipiu că merită să fie realeși și nu să îi ”arunce” pe cei aflați la început de drum în colegiile din oraș, unde vor plăti pentru dezinteresul, ignoranța și incompetența de care au dat dovadă vreme de ani buni deputații și senatorii cu ”experiență”. Este trist, penibil și mai mult decât atât, parlamentarii gălățeni ne dovedesc încă o dată cât de ipocriți și demagogi sunt, cât de mult salivează după ciolanul care vine la pachet odată cu postul de parlamentar și cât de ”interesați” sunt în a schimba în vreun fel stilul de viață al nostru, al oamenilor. Și totuși, alegerile acestea aduc și un lucru bun și anume uninominalul. Astfel că, cetățenii acestui județ și nu numai, le pot da o lecție celor care ”s-au zbătut” să le schimbe viețile, evident nu în bine, celor care au promis, dar au uitat să și realizeze, celor care au demonstrat că a fi parlamentar reprezintă doar o mare oportunitate de a te îmbogăți și nimic mai mult.
Autor: Corina Dobre
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Daniel Lăcătuș
email protejat
Unu cu 50 de voturi intră în
parlament, altul cu 10.000 stă acasă,
unde mai e voința poporului?
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - 2008/10/24 - Rectificarea bugetului județean:
Motiv de gâlceavă și...imagine

După discuții îndelungate, rectificarea bugetului județean pe anul 2008 a fost aprobată, în schimb amendamentele nu au trecut. Consilierii județeni PD-L au votat contra rectificării, așa cum au anunțat cu o zi înaintea ședinței, pe motiv că amenda ...(continuare)
Social - 2008/10/24 - Toamna nu se mai numără ...balurile
Liceenii nu se vor mai bucura de "petrecerea" care se susținea la începutul noului an școlar. În cel mai bun caz, Balul Bobocilor va fi înlocuit cu o mică serbare unde se va alege o Miss și un Mister. Decizia este o consecință a accidentului petre ...(continuare)
Editorial - 2008/10/24 - Unde le este demnitatea?
Se anunță o campanie murdară și în același timp agresivă. Chiar dacă nu s-a dat startul oficial pentru campania de prosteală, cea care le va aduce (sau nu) politicienilor gălățeni un loc cald în Parlament, formațiunile politice de la Galați au ieșit ...(continuare)
Politic - 2008/10/24 - Campanie după buget:
Unii cu banii, alții cu vorbele

Reprezentanții PNG-CD Galați se tem că alegerile parlamentare vor fi fraudate și că sunt șanse mari să fie nedreptățiți prin alocarea de sume mari de bani primăriilor conduse de edili din partide puternice, angrenate în lupta pentru putere. În ace ...(continuare)
Politic - 2008/10/24 - PRM și-a lansat candidații pentru alegerile parlamentare
Membrii PRM Galați și-au desemnat candidații pentru Parlamentare. Carol Dina va candida pentru un nou mandat de senator în colegiul numărul 3, iar directorul SC Apă-Canal SA, Marin Costel, va candida în colegiul 7 pentru un post de deputat. P ...(continuare)
Eveniment - 2008/10/24 - Împușcat într-o urmărire ca în filme
Un tânăr de 18 ani din Galați s-a ales cu un glonț în ceafă după ce mașina în care se afla a fost urmărită de polițiști, la Brăila. Reprezentanții IPJ Brăila spun că totul s-a întâmplat din cauză că șoferul autoturismului în care se afla victima n ...(continuare)
Eveniment - 2008/10/24 - Românii, la final de mandat în fruntea jandarmeriilor lumii
A extins cooperarea internațională prin participarea cu trupe în zonele de conflict de pe mapamond, a contribuit la o mai bună pregătire a personalului prin trimiterea angajaților la cursuri de perfecționare în străinătate și a depus eforturi pent ...(continuare)
Redactia Impartial - 2008/10/24 - Ajuta-ne sa fim mai buni!
Daca ai o sugestie sau o poveste si vrei sa o faci cunoscuta tuturor, completeaza formularul de mai jos! ...(continuare)
Tecuci - 2008/10/24 - Case noi pentru cinci familii de sinistrați
Locuințele au fost ridicate de Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor (A.D.R.A.), în baza unui protocol semnat cu Primăria Tecuci. Cu un an în urmă, Tecuciul s-a confruntat cu un dezastru natural ce a întrecut în amploare pr ...(continuare)
Sport - 2008/10/24 - Petre Grigoraș: "Putem bate la Dinamo"
Grig vrea să repete isprava de pomină de la primul său meci ca antrenor la Oțelul: victorie la Dinamo. Antrenorul Petre Grigoraș a declarat că echipa sa are puterea să învingă sâmbătă seară, în deplasare, pe Dinamo. "Am mai spus, avem potenți ...(continuare)
Sport - 2008/10/24 - Gigi, antrenează tu!
Directorul școlii de antrenori de la FRF, Mircea Rădulescu, îl ironizează pe Gigi Becali: "Să vină să facă Școala de Antrenori, să-i dăm și licență Pro". Directorul Școlii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a declarat, ieri, că îl ...(continuare)
Sport - 2008/10/24 - Dorinel Munteanu nu s-a hotârât
Fostul internațional nu a luat încă o decizie în ceea ce privește oferta de a prelua postul de antrenor la Steaua. Antrenorul echipei din Liga a II-a Universitatea Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că nu s-a ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Noi sensuri uni...
Home AdministratieEvenimentJustitieSănătateSocial Mica PublicitateContact