Nr.3729, Vineri, 22 Iunie 2018  
Home AdministratieEvenimentJustitieSănătateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Împușcat într-o urmărire ca în filme

      Un tânăr de 18 ani din Galați s-a ales cu un glonț în ceafă după ce mașina în care se afla a fost urmărită de polițiști, la Brăila. Reprezentanții IPJ Brăila spun că totul s-a întâmplat din cauză că șoferul autoturismului în care se afla victima nu a oprit la semnalele acustice și vizuale. Tânărul a scăpat doar cu o rană superficială, însă cel care va da socoteală pentru starea în care se află acum va fi chiar amicul său, nu polițistul care a tras cu pistolul.

      Andrei Ciutacu povestește că în noaptea de miercuri spre joi se întorcea împreună cu doi amici de la Brăila, unde fuseseră să bea o bere. Susține că nu știa că cel care conducea mașina nu avea permis. ”Nu-i știam decât de câteva zile, așa că nu aveam de unde să știu dacă avea carnet sau nu. El a zis că poate să conducă. În Brăila ne-a oprit poliția, dar el nu a vrut să stea și a fugit. Au tras cu pistolul după noi. Pe mine, care stăteam lângă șofer, m-au nimerit în ceafă” susține Andrei. La rândul lor, polițiștii de la Brăila spun că au fost nevoiți să facă uz de armă, întrucât șoferul nu a vrut deloc să oprească, în ciuda faptului că l-au urmărit și au tras câteva focuri în aer. ”Echipajul a crezut că este vorba de un autoturism furat, dat fiind că la ora 2.00 noaptea mașina circula încet și cu luminile stinse. Pentru acest motiv s-a încercat oprirea autoturismului, dar deoarece șoferul a refuzat, s-a trecut la urmărirea mașinii pe dig și la executarea de focuri de avertisment. Un glonț a spart unul din pneuri, ceea ce a făcut ca mașina să derapeze și să intre în parapet. Șoferul a ieșit din mașină și a încercat să fugă, dar a fost prins și încătușat. Nu avea permis de conducere dar la alcooltest a reieșit că avea o alcoolemie de 0,37 la mie. Atunci echipajul a constatat că un glonț ricoșat străpunsese tetiera scaunului din dreapta față și îl rănise pe unul din cei doi pasageri” a subliniat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, subinspectorul Jenel Șogor. Andrei Ciutacu, spun medicii neurochirurgi de la Spitalul de Urgență din Galați, se află acum în afara oricărui pericol, deoarece glonțul nu i-a străpuns craniul. În schimb, amicul său, șoferul, s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și pentru vătămare corporală din culpă.
Autor: Mariana Constandache
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
geoerge
email protejat
Noroc pe capul lui! Si politia sa mai
lase comandoul asta ca au statii si
pot face blocaje.
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - 2008/10/24 - Rectificarea bugetului județean:
Motiv de gâlceavă și...imagine

După discuții îndelungate, rectificarea bugetului județean pe anul 2008 a fost aprobată, în schimb amendamentele nu au trecut. Consilierii județeni PD-L au votat contra rectificării, așa cum au anunțat cu o zi înaintea ședinței, pe motiv că amenda ...(continuare)
Social - 2008/10/24 - Toamna nu se mai numără ...balurile
Liceenii nu se vor mai bucura de "petrecerea" care se susținea la începutul noului an școlar. În cel mai bun caz, Balul Bobocilor va fi înlocuit cu o mică serbare unde se va alege o Miss și un Mister. Decizia este o consecință a accidentului petre ...(continuare)
Editorial - 2008/10/24 - Unde le este demnitatea?
Se anunță o campanie murdară și în același timp agresivă. Chiar dacă nu s-a dat startul oficial pentru campania de prosteală, cea care le va aduce (sau nu) politicienilor gălățeni un loc cald în Parlament, formațiunile politice de la Galați au ieșit ...(continuare)
Politic - 2008/10/24 - Campanie după buget:
Unii cu banii, alții cu vorbele

Reprezentanții PNG-CD Galați se tem că alegerile parlamentare vor fi fraudate și că sunt șanse mari să fie nedreptățiți prin alocarea de sume mari de bani primăriilor conduse de edili din partide puternice, angrenate în lupta pentru putere. În ace ...(continuare)
Politic - 2008/10/24 - PRM și-a lansat candidații pentru alegerile parlamentare
Membrii PRM Galați și-au desemnat candidații pentru Parlamentare. Carol Dina va candida pentru un nou mandat de senator în colegiul numărul 3, iar directorul SC Apă-Canal SA, Marin Costel, va candida în colegiul 7 pentru un post de deputat. P ...(continuare)
Eveniment - 2008/10/24 - Împușcat într-o urmărire ca în filme
Un tânăr de 18 ani din Galați s-a ales cu un glonț în ceafă după ce mașina în care se afla a fost urmărită de polițiști, la Brăila. Reprezentanții IPJ Brăila spun că totul s-a întâmplat din cauză că șoferul autoturismului în care se afla victima n ...(continuare)
Eveniment - 2008/10/24 - Românii, la final de mandat în fruntea jandarmeriilor lumii
A extins cooperarea internațională prin participarea cu trupe în zonele de conflict de pe mapamond, a contribuit la o mai bună pregătire a personalului prin trimiterea angajaților la cursuri de perfecționare în străinătate și a depus eforturi pent ...(continuare)
Redactia Impartial - 2008/10/24 - Ajuta-ne sa fim mai buni!
Daca ai o sugestie sau o poveste si vrei sa o faci cunoscuta tuturor, completeaza formularul de mai jos! ...(continuare)
Tecuci - 2008/10/24 - Case noi pentru cinci familii de sinistrați
Locuințele au fost ridicate de Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor (A.D.R.A.), în baza unui protocol semnat cu Primăria Tecuci. Cu un an în urmă, Tecuciul s-a confruntat cu un dezastru natural ce a întrecut în amploare pr ...(continuare)
Sport - 2008/10/24 - Petre Grigoraș: "Putem bate la Dinamo"
Grig vrea să repete isprava de pomină de la primul său meci ca antrenor la Oțelul: victorie la Dinamo. Antrenorul Petre Grigoraș a declarat că echipa sa are puterea să învingă sâmbătă seară, în deplasare, pe Dinamo. "Am mai spus, avem potenți ...(continuare)
Sport - 2008/10/24 - Gigi, antrenează tu!
Directorul școlii de antrenori de la FRF, Mircea Rădulescu, îl ironizează pe Gigi Becali: "Să vină să facă Școala de Antrenori, să-i dăm și licență Pro". Directorul Școlii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a declarat, ieri, că îl ...(continuare)
Sport - 2008/10/24 - Dorinel Munteanu nu s-a hotârât
Fostul internațional nu a luat încă o decizie în ceea ce privește oferta de a prelua postul de antrenor la Steaua. Antrenorul echipei din Liga a II-a Universitatea Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că nu s-a ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Noi sensuri uni...
Home AdministratieEvenimentJustitieSănătateSocial Mica PublicitateContact