Nr.4042, Vineri, 29 Mai 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 25 ° C
Min : 14 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Țărănistul Marian Popa vrea să fie primarul Galațiului

      Liderul țărăniștilor gălățeni, Marian Popa, țintește fotoliul de primar al muncipiului Galați. Potrivit acestuia, PNȚCD Galați va încerca să meargă în alegerile locale fără să intre în vreo alianță, chiar dacă există zvonuri că ar putea face parte din Mișcarea Populară. „Voi fi candidatul PNȚCD-ului la Primăria municipiului Galați. PDL-iștii dacă vor fi inteligenți vor trebui să se adune în jurul meu să mă sprijine pentru că sunt cel mai curat politician din Galați. Nu exclud discuțiile dar nu au decât să vină să discutăm și dacă au inteligența necesară mă pot susține pe mine, pentru că din câte știu nu au candidat. Umblu și bat la tot felul de porți”, a declarat Marian Popa. Acesta s-a arătat deranjat de unele declarații ale liderului PDL Galați, Mircea Toader, potrivit cărora PNȚCD este "istorie". „Mircea Toader a fost cam arogant atunci când la adresa PNȚCD-ului a spus că a rămas doar cu istoria. L-am sunat și mi-a spus că îi pare rău dar se referea la istoria recentă din 2009 când i-am ajutat cu voturi. Cică le-a fost jenă că nu au istorie și că noi am avut bun simț în ceea ce privește interesul național, ceea ce la ei lipsește cu desăvârșire, dar că se bazează pe o colaborare pe viitor. Nu l-am crezut”, a mai spus Popa.

      Pe de altă parte, liderul PNȚCD a recunoscut că a făcut turism electoral la alegerile prezidențiale în 2009. Acesta a povestit cum colegii săi de partid au luat oamenii de acasă și au fost duși la secțiile de votare cu mașinile ca să voteze pentru președintele Băsescu. Astfel, țărăniștii i-ar fi ajutat atunci pe PDL-iști cu peste 3800 de voturi, spune Popa.

      În replică, Mircea Toader a declarat că nu știe nimic despre felul în care au procedat țărăniștii în 2009. "Este problema lor cum au procedat, eu nu știu nimic despre aceste lucruri. Este adevărat că l-au susținut pe președintele Băsescu, dar nu le-a dictat nimeni să facă transporturi. Este problema lor dacă nu le vin oamenii la vot", a afirmat Toader.
Autor: Nicoleta Onofrei
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
iulia
email protejat
lauda de sine nu miroase a bine dle
Popa! Cum de ati aparut tocmai acum
dupa atatia ani de tacere? Care e
scopul?
cornel
email protejat
ce au facut pana acum PNTCD-ul? Au
dormit in banci si acum s-au trezit
deodata ca vor sa candideze. Sunt
curios sa vad cate procente vor obtine
la alegeri?
emil
email protejat
Acum in apropierea alegerilor unii se
trezesc dintr-un somn profund.
george
email protejat
cine isi mai aminteste de PNTCD??
Cosmin
email protejat
Acest repetent se vrea primarul
Galatiului?hahaha...cat am mai ras.nu
avem nevoie de un om la fel de incet
ca nicolae,ci de un om cu
viziune,tanar si muncitor.
alexandru s.
email protejat
il cunosc pe popa asta de cand avea
barul de la general si stiu cate
golanii avea si facea,asa ca el se
viseaza ca vrabia.auzi la el...,,cel
mai curat politician din galati,,.cred
ca nu vorbea serios!
mara
email protejat
A auzit cineva de Marian Popa? Parca
prea se lauda singur, iar despre
partidul din care face parte au sanse
0 anul acesta.
grigore
email protejat
vin si ei acum cu putin timp inainte
de alegri si au vise impresionante,
dar cum vor ei sa scoata acest oras
din amorteala in care este? Ei au
dormit pana acum si vor la primarie!!!
alesia
email protejat
au hibernat pana acum si deodata s-au
trezit la viata...tocmai inainte de
alegeri.. ce coincidenta
nela
email protejat
mai stie cineva ceva de acest PNTCD
care in ultimul timp nu facut nimic
altceva decat sa absenteze. avem
nevoie de ooameni care sa ne scoata
din acest stadiu in care am ajuns.
vrem progres
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Administratie - 2012/03/16 - Ecologiștii doresc să planteze 5.000 de salcâmi în oraș
Membrii PER Galați vor ca în Luna Pădurilor (15 martie - 15 aprilie) să planteze nu mai puțin de 5.000 de salcâmi în oraș. Ecologiștii s-au hotărât să organizeze și o campanie de educare a cetățenilor privind colectarea selectivă a resturilor men ...(continuare)
Editorial - 2012/03/16 - Depășiți de lucrurile simple
Suntem într-un an electoral și curând vom avea parte de promisiuni mărețe din partea candidaților care vor viza o funcție fie la nivel local, fie la nivel central. Va fi vorba de creșteri salariale, locuri de muncă, drumuri asfaltate, autostrăzi și c ...(continuare)
Politic - 2012/03/16 - Progresiștii gălățeni vor să meargă pe liste proprii la locale
Progresiștii gălățeni și-au stabilit obiectivele pentru alegerile locale la care vor participa pe liste proprii. Totuși, UNPR mizează și pe sprijinul PDL pentru câștigarea fotoliului de președinte al Consiliului Județului. Cele două partide nu au ...(continuare)
Politic - 2012/03/16 - Liderul țărăniștilor cere lămuriri în privința poliției locale
Țărănistul Marian Popa cere socoteală Primăriei în cazul respectării protocolului de funcționare al Poliției Locale în domeniul rutier. Toate amenzile date de către Poliția Locală în perioada 2010 – 2011 în domeniul rutier ar putea fi nule ...(continuare)
Politic - 2012/03/16 - Țărănistul Marian Popa vrea să fie primarul Galațiului
Liderul țărăniștilor gălățeni, Marian Popa, țintește fotoliul de primar al muncipiului Galați. Potrivit acestuia, PNȚCD Galați va încerca să meargă în alegerile locale fără să intre în vreo alianță, chiar dacă există zvonuri că ar putea face parte di ...(continuare)
Politic - 2012/03/16 - Dobre solicită despăgubiri pentru legumicultorii gălățeni
Deputatul PNL, Victor Paul Dobre, a adresat o interpelare ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, referitoare la acordarea de ajutoare legumicultorilor gălățeni care au suferit pagube în urma căderilor abundente de zăpadă din ia ...(continuare)
Social - 2012/03/16 - Lansare de navă la Șantierul Naval Damen
Șantierul Naval Damen Galați a lansat săptămâna aceasta nava de pescuit, inspecție și supraveghere “Nzinga Mbandi”, a doua dintr-un contract de trei nave construite pentru Ministerul Agriculturii, Dezvoltarii Rurale și Pescuitului din Ang ...(continuare)
Social - 2012/03/16 - La Galați,
Numărul de șomeri a crescut în februarie

Galațiul se menține printre județele cu cel mai mare număr de șomeri. În luna februarie numărul de șomeri a depășit cifra de 16.000. Rata șomajului înregistrată la sfârșitul lunii februarie, la nivel județean, a fost de 7,85%, mai mare cu 0, ...(continuare)
Social - 2012/03/16 - Nepăsare:
Monumente istorice și de patrimoniu uitate de autorități

Primăria municipiului Galați ar putea primi o amendă de 5.000 de lei pentru că nu s-a preocupat de situația Palatului "Simion Gheorghiu" care stă să cadă. Nu este singura construcție importantă din oraș lăsată în voia sorții de autorități. Monumen ...(continuare)
Administratie - 2012/03/16 - Autoritățile vor stabili săptămâna viitoare ce se va construi pe locul fostei Pizzerii Da-isi
Viceprimarul Nicușor Ciumacenco se va întâlni săptămâna viitoare cu reprezentanții Arhiepiscopiei și cei ai Direcției pentru Cultură și Patrimoniu pentru a vedea ce se poate face cu spațiul de lângă Biserica Mavromol. În acest moment pe locul ...(continuare)
Cultura - 2012/03/16 - Un spectacol despre salvare, când opțiunile par să lipsească
„Pușlamaua de la etajul 13”, spectacol de Vili Perveli Nikolov, după textul lui Mircea M. Ionescu, este un spațiu al oscilării continue între viață și moarte a unei adolescente care, prinsă între divorțul părinților, își caută fărâma de s ...(continuare)
Cultura - 2012/03/16 - Premieră națională la Observatorul Astronomic din Galați
Specialiștii Observatorului Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Științele Naturii Galați, împreună cu Alexandru Dumitriu, membru al Astroclubului “Călin Popovici”, au observat pentru prima oară în România o exoplanetă, denumită de ...(continuare)
Administratie - 2012/03/16 - Lucrări de reparații la 42 de străzi din oraș
42 de străzi ale Galațiului care au fost avariate în urma lucrărilor Apă-Canal vor fi reabilitate. De asemenea, Primăria are în proiect și un plan de fluidizare a traficului în cartierul Dunărea.Potrivit viceprimarului Nicușor Ciumacenco deja au fost ...(continuare)
Social - 2012/03/16 - Concurs de admitere la trei colegii militare
Ministerul Apărării Naționale organizează concurs de admitere în acest an la trei instituții militare de învățământ liceal. Potrivit reprezentanților Centrului Militar Județean Galați, este vorba despre Colegiul Militar Liceal "Dimitrie Cantemir" (Br ...(continuare)
Social - 2012/03/16 - La Elice,
O nouă groapă în asfalt

Săptămâna aceasta pe Faleza Superioară, la Elice, a apărut o nouă groapă. Chiar dacă șoseaua și parcul din zonă începuseră să arate mai bine în urma lucrărilor desfășurate anul trecut în zonă, iată că acum o altă groapă o înlocuiește pe cea veche. Po ...(continuare)
Cultura - 2012/03/16 - La Complexul Muzeal, Sute de gălățeni au observat conjuncția Jupiter- Venus
Conjuncția Jupiter-Venus de la începutul acestei săptămâni a atras la Observatorul Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Științele Naturii aproximativ 500 de vizitatori de toate vârstele. Terasa de observații astronomice i-a primit pe vizitator ...(continuare)
Social - 2012/03/16 - Bolnavii cronici vor putea lua rețete compensate de la medicii de familie chiar dacă nu au programare
Bolnavii cronici vor beneficia de rețete compensate în cabinetele medicilor de familie, chiar dacă solicită documentele medicale în afara orelor de programare.Până acum, bolnavii cronici care nu reușeau să se prezinte la cabinetul medicului de famili ...(continuare)
Social - 2012/03/16 - Furt de fier vechi de pe platforma siderurgică
Trei gălățeni s-au ales cu dosare penale după ce au încercat să sustragă săptămâna aceasta fier vechi de pe platforma Combinatului ArcelorMittal. Într-un prim caz, dispeceratul unei firme de pază a sesizat Secția 4 Poliție că la poarta de acces a pla ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact