Nr.3686, Joi, 19 Aprilie 2018  
Home EconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Gigi, antrenează tu!

      Directorul școlii de antrenori de la FRF, Mircea Rădulescu, îl ironizează pe Gigi Becali: "Să vină să facă Școala de Antrenori, să-i dăm și licență Pro".

      Directorul Școlii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a declarat, ieri, că îl așteaptă pe finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, la examen, dacă intenționează să devină tehnician, precizând că din ce știe acesta "are Bacalaureatul" și poate fi acceptat la cursurile Pro.

      "Eu nu mă gândesc să-l chem pe Gigi Becali la cursurile Pro. Au ei patronii cursurile lor... Dar dacă vrea Gigi Becali, eu îl aștept să dea examen la Școala de Antrenori. Am înțeles că are și Bacalaureatul, deci poate fi acceptat la cursurile Pro", a spus Rădulescu.

      Mircea Rădulescu a explicat că în rândul antrenorilor se vorbește de faptul că la Steaua este foarte greu de lucrat din cauza finanțatorului Gigi Becali. "S-a dus vorba în rândul antrenorilor că la Steaua e foarte greu de lucrat din cauza lui Gigi Becali. Dar tentația de a antrena acolo e foarte mare, iar Gigi Becali profită de acest lucru. Se știe cât de tentat a fost Hagi să antreneze Steaua sau cât de tentat a fost Lăcătuș. Eu chiar am vorbit cu Hagi și l-am întrebat: «Dar tu nu știai la ce să te aștepți când te-ai dus la Steaua?», iar el mi-a răspuns: «Nu știam, chiar nu știam». El nu credea că i se va întâmpla așa ceva, că va trece prin asemenea situații", a spus Rădulescu.

      Directorul Școlii de Antrenori susține că nu este convins că Dorinel Munteanu ar putea face față provocărilor și problemelor din culisele clubului Steaua. "Eu am foarte multă încredere în Dorinel Munteanu, pentru că este un antrenor foarte bun. Dar eu mă îndoiesc că el va putea stăpâni culisele. Această echipă este foarte mediatizată și transparentă și trebuie să fii un bun liant cu suporterii, cu patronul și cu presa. Iar la acest capitol Dorinel nu este atât de rutinat. Nu știu cum ar face față provocărilor de la Steaua", a precizat oficialul FRF.

      Rădulescu consideră că finanțatorul FC Steaua nu trebuie să se simtă jignit de faptul că Dorinel Munteanu și-a trimis un avocat pentru a începe negocierile în numele lui. "Am vorbit dimineață cu Dorinel Munteanu și mi-a spus că a trimis un avocat. Și ce este atât de neînțeles că a trimis un avocat? Ce, la Steaua trebuie să vină numai pe jos antrenorii? Ăia care vin cu avionul nu sunt buni? Nu e o jignire faptul că el a trimis un avocat, așa se procedează și în străinătate. Nu înțeleg, este așa o înjosire pentru patronul Stelei că Dorinel a trimis un avocat?", a spus Mircea Rădulescu.

      Oficialul FRF sfătuiește antrenorii care vin să negocieze pentru preluarea conducerii tehnice a echipei Steaua să pună clauze financiare de 1 milion de euro. "Antrenorii trebuie să facă un contract bun cu care să se apere. Deși, nici asta nu e suficient, nimic nu e suficient. Trebuie să specifice acolo că antrenorul are un cuvânt greu de spus când vin sau pleacă un jucător de la Steaua. Cât privește imixtiunea patronului în problemele tehnice, antrenorul de la Steaua trebuie să fie pregătit să soluționeze acest conflict. Să nu accepte să i se încalce drepturile de către patron, pentru că acele lucruri se vor repeta. Sau antrenorul să facă altfel, să facă un pact cu patronul, să accepte anumite lucruri din partea lui, dar acestea să nu fie făcute publice. Să bage în contract ca în situația în care patronul face publice acele lucruri atunci antrenorul să primească 1 milion de euro", a spus Rădulescu.

      În acest sens, directorul Școlii de Antrenori l-a dat exemplu pe tehnicianul portughez Jose Peseiro, care a revenit la Rapid după ce fusese suspendat din funcție de conducerea clubului. "Am contractul lui și l-am văzut. Este un contract beton, cu drepturi și obligații cu tot ce trebuie. El a fost singurul care a reușit să obțină ceva. Era la marginea prăpastiei, cu ștreangul de gât și s-a salvat cu contractul. Suma care trebuia să-i fie plătită în cazul în care era demis era măricică și l-a salvat".
Autor: Marian Căpățînă
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - 2008/10/24 - Rectificarea bugetului județean:
Motiv de gâlceavă și...imagine

După discuții îndelungate, rectificarea bugetului județean pe anul 2008 a fost aprobată, în schimb amendamentele nu au trecut. Consilierii județeni PD-L au votat contra rectificării, așa cum au anunțat cu o zi înaintea ședinței, pe motiv că amenda ...(continuare)
Social - 2008/10/24 - Toamna nu se mai numără ...balurile
Liceenii nu se vor mai bucura de "petrecerea" care se susținea la începutul noului an școlar. În cel mai bun caz, Balul Bobocilor va fi înlocuit cu o mică serbare unde se va alege o Miss și un Mister. Decizia este o consecință a accidentului petre ...(continuare)
Editorial - 2008/10/24 - Unde le este demnitatea?
Se anunță o campanie murdară și în același timp agresivă. Chiar dacă nu s-a dat startul oficial pentru campania de prosteală, cea care le va aduce (sau nu) politicienilor gălățeni un loc cald în Parlament, formațiunile politice de la Galați au ieșit ...(continuare)
Politic - 2008/10/24 - Campanie după buget:
Unii cu banii, alții cu vorbele

Reprezentanții PNG-CD Galați se tem că alegerile parlamentare vor fi fraudate și că sunt șanse mari să fie nedreptățiți prin alocarea de sume mari de bani primăriilor conduse de edili din partide puternice, angrenate în lupta pentru putere. În ace ...(continuare)
Politic - 2008/10/24 - PRM și-a lansat candidații pentru alegerile parlamentare
Membrii PRM Galați și-au desemnat candidații pentru Parlamentare. Carol Dina va candida pentru un nou mandat de senator în colegiul numărul 3, iar directorul SC Apă-Canal SA, Marin Costel, va candida în colegiul 7 pentru un post de deputat. P ...(continuare)
Eveniment - 2008/10/24 - Împușcat într-o urmărire ca în filme
Un tânăr de 18 ani din Galați s-a ales cu un glonț în ceafă după ce mașina în care se afla a fost urmărită de polițiști, la Brăila. Reprezentanții IPJ Brăila spun că totul s-a întâmplat din cauză că șoferul autoturismului în care se afla victima n ...(continuare)
Eveniment - 2008/10/24 - Românii, la final de mandat în fruntea jandarmeriilor lumii
A extins cooperarea internațională prin participarea cu trupe în zonele de conflict de pe mapamond, a contribuit la o mai bună pregătire a personalului prin trimiterea angajaților la cursuri de perfecționare în străinătate și a depus eforturi pent ...(continuare)
Redactia Impartial - 2008/10/24 - Ajuta-ne sa fim mai buni!
Daca ai o sugestie sau o poveste si vrei sa o faci cunoscuta tuturor, completeaza formularul de mai jos! ...(continuare)
Tecuci - 2008/10/24 - Case noi pentru cinci familii de sinistrați
Locuințele au fost ridicate de Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor (A.D.R.A.), în baza unui protocol semnat cu Primăria Tecuci. Cu un an în urmă, Tecuciul s-a confruntat cu un dezastru natural ce a întrecut în amploare pr ...(continuare)
Sport - 2008/10/24 - Petre Grigoraș: "Putem bate la Dinamo"
Grig vrea să repete isprava de pomină de la primul său meci ca antrenor la Oțelul: victorie la Dinamo. Antrenorul Petre Grigoraș a declarat că echipa sa are puterea să învingă sâmbătă seară, în deplasare, pe Dinamo. "Am mai spus, avem potenți ...(continuare)
Sport - 2008/10/24 - Gigi, antrenează tu!
Directorul școlii de antrenori de la FRF, Mircea Rădulescu, îl ironizează pe Gigi Becali: "Să vină să facă Școala de Antrenori, să-i dăm și licență Pro". Directorul Școlii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a declarat, ieri, că îl ...(continuare)
Sport - 2008/10/24 - Dorinel Munteanu nu s-a hotârât
Fostul internațional nu a luat încă o decizie în ceea ce privește oferta de a prelua postul de antrenor la Steaua. Antrenorul echipei din Liga a II-a Universitatea Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că nu s-a ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home EconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateContact