Nr.3729, Vineri, 22 Iunie 2018  
Home AdministratieEvenimentJustitieSănătateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Dorinel Munteanu nu s-a hotârât

      Fostul internațional nu a luat încă o decizie în ceea ce privește oferta de a prelua postul de antrenor la Steaua.

      Antrenorul echipei din Liga a II-a Universitatea Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că nu s-a hotărât încă dacă va acepta postul de tehnician al formației Steaua București, după demisia lui Marius Lăcătuș.

      "Am fost surprins și onorat de oferta din Ghencea, dar nu am luat nicio hotărâre. Nu e nimic sută la sută, e greu să mă decid. Nu se pune problema contractului. Am citit și eu de problemele pe care le-au avut Hagi și Lăcătuș, dar am mare încredere în mine, știu ce pot să fac. Pentru orice antrenor, o echipă puternică ca Steaua este o provocare, dar o să cântăresc foarte bine oferta Stelei", a spus Dorinel Munteanu.

      Întrebat în ce stadiu se află tratativele cu conducerea clubului Steaua, Dorinel Munteanu a precizat că avocații săi urmează să discute cu oficialii grupării din Bulevardul Ghencea.

      Dorinel Munteanu a afirmat că oficialii steliști trebuie să cunoască planurile lui pentru echipa "roș-albastră" înainte să preia funcția de antrenor. "Am avut o discuție telefonică sau chiar două discuții telefonice cu domnul Becali. Am și declarat că am fost surprins și onorat pentru că Steaua s-a gândit la mine. Nu am luat nici o hotărâre deocamdată. Aseară am discutat cu domnul Vasile Onacă (n.r.. - patronul clubului Universitatea Cluj) despre problemele pe care le avem aici la club. Nu pot să văd dau mai multe detalii fiindcă nu este nimic concret. E un lucru foarte mare să te vrea o echipă ca Steaua. Sigur, trebuie ca domnul Becali și conducerea Stelei să știe cam ce planuri am, dacă pot să ajut Steaua. De asta negocierile încă n-au început", a mai spus Munteanu.

      Tehnicianul a recunoscut că oferta Stelei i-a provocat o stare de neliniște continuă. "Discuția principală a fost să fiu antrenorul Stelei, mi-a propus să fiu antrenorul Stelei. Da, sunt dorit la Steaua. Nu am un termen limită să mă decid. Fiecare are dreptul să negocieze cu orice antrenor. Dacă un antrenor este dorit mai mult este alegerea dânșilor. Nicio problemă. E foarte greu să mă decid, orice ofertă din partea unui club puternic este tentantă. De aceea nu am avut liniște în ultima zi. În meseria asta sunt și riscuri și avantaje. Mă gândesc foarte bine și analizez chiar dacă multă lume spune că Steaua este o echipă de nerefuzat. Sunt și de acord, sunt păreri pro și contra, dar mai vedem", s-a confesat Munteanu.

      Munteanu consideră că oficialii clubului Universitatea Cluj nu s-ar opune unei plecări a lui la formația Steaua București. "I-am informat pe cei din conducerea Universității. Era normal ca cei din conducere să audă de la mine ce s-a întâmplat. Nu cred că ar fi un impediment contractul meu cu Universitatea Cluj. Am avut o discuție cu Vasile Onacă și cu domnul Tișe (n.r. - Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj). Nu cred că ar fi o problemă acest lucru. Toată lumea se gândește că voi avea soarta lui Hagi și Lăcătuș dacă voi merge la Steaua. Ca antrenor trebuie să-ți asumi toate riscurile. Știu ceea ce pot să fac, dar chiar la acest lucru nu m-am gândit. Lumea mă avertizează despre acest lucru, dar eu știu ce pot să fac", a menționat Munteanu.

      Antrenorul a precizat că nu va veni la București pentru a negocia contractul cu oficialii steliști. "Nu voi merge la negocieri la București, eu am antrenamente cu echipa. Până miercuri e posibil să se știe dacă voi fi antrenorul Stelei. Nu vreau să dau proporții. Dacă voi fi, voi fi antrenorul Stelei. Sub nicio formă, nu voi fi sluga nimănui. Aș fi subalternul dânsului. E un cuvânt prea dur", a explicat Munteanu.
Autor: Marian Căpățînă
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - 2008/10/24 - Rectificarea bugetului județean:
Motiv de gâlceavă și...imagine

După discuții îndelungate, rectificarea bugetului județean pe anul 2008 a fost aprobată, în schimb amendamentele nu au trecut. Consilierii județeni PD-L au votat contra rectificării, așa cum au anunțat cu o zi înaintea ședinței, pe motiv că amenda ...(continuare)
Social - 2008/10/24 - Toamna nu se mai numără ...balurile
Liceenii nu se vor mai bucura de "petrecerea" care se susținea la începutul noului an școlar. În cel mai bun caz, Balul Bobocilor va fi înlocuit cu o mică serbare unde se va alege o Miss și un Mister. Decizia este o consecință a accidentului petre ...(continuare)
Editorial - 2008/10/24 - Unde le este demnitatea?
Se anunță o campanie murdară și în același timp agresivă. Chiar dacă nu s-a dat startul oficial pentru campania de prosteală, cea care le va aduce (sau nu) politicienilor gălățeni un loc cald în Parlament, formațiunile politice de la Galați au ieșit ...(continuare)
Politic - 2008/10/24 - Campanie după buget:
Unii cu banii, alții cu vorbele

Reprezentanții PNG-CD Galați se tem că alegerile parlamentare vor fi fraudate și că sunt șanse mari să fie nedreptățiți prin alocarea de sume mari de bani primăriilor conduse de edili din partide puternice, angrenate în lupta pentru putere. În ace ...(continuare)
Politic - 2008/10/24 - PRM și-a lansat candidații pentru alegerile parlamentare
Membrii PRM Galați și-au desemnat candidații pentru Parlamentare. Carol Dina va candida pentru un nou mandat de senator în colegiul numărul 3, iar directorul SC Apă-Canal SA, Marin Costel, va candida în colegiul 7 pentru un post de deputat. P ...(continuare)
Eveniment - 2008/10/24 - Împușcat într-o urmărire ca în filme
Un tânăr de 18 ani din Galați s-a ales cu un glonț în ceafă după ce mașina în care se afla a fost urmărită de polițiști, la Brăila. Reprezentanții IPJ Brăila spun că totul s-a întâmplat din cauză că șoferul autoturismului în care se afla victima n ...(continuare)
Eveniment - 2008/10/24 - Românii, la final de mandat în fruntea jandarmeriilor lumii
A extins cooperarea internațională prin participarea cu trupe în zonele de conflict de pe mapamond, a contribuit la o mai bună pregătire a personalului prin trimiterea angajaților la cursuri de perfecționare în străinătate și a depus eforturi pent ...(continuare)
Redactia Impartial - 2008/10/24 - Ajuta-ne sa fim mai buni!
Daca ai o sugestie sau o poveste si vrei sa o faci cunoscuta tuturor, completeaza formularul de mai jos! ...(continuare)
Tecuci - 2008/10/24 - Case noi pentru cinci familii de sinistrați
Locuințele au fost ridicate de Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor (A.D.R.A.), în baza unui protocol semnat cu Primăria Tecuci. Cu un an în urmă, Tecuciul s-a confruntat cu un dezastru natural ce a întrecut în amploare pr ...(continuare)
Sport - 2008/10/24 - Petre Grigoraș: "Putem bate la Dinamo"
Grig vrea să repete isprava de pomină de la primul său meci ca antrenor la Oțelul: victorie la Dinamo. Antrenorul Petre Grigoraș a declarat că echipa sa are puterea să învingă sâmbătă seară, în deplasare, pe Dinamo. "Am mai spus, avem potenți ...(continuare)
Sport - 2008/10/24 - Gigi, antrenează tu!
Directorul școlii de antrenori de la FRF, Mircea Rădulescu, îl ironizează pe Gigi Becali: "Să vină să facă Școala de Antrenori, să-i dăm și licență Pro". Directorul Școlii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a declarat, ieri, că îl ...(continuare)
Sport - 2008/10/24 - Dorinel Munteanu nu s-a hotârât
Fostul internațional nu a luat încă o decizie în ceea ce privește oferta de a prelua postul de antrenor la Steaua. Antrenorul echipei din Liga a II-a Universitatea Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că nu s-a ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Noi sensuri uni...
Home AdministratieEvenimentJustitieSănătateSocial Mica PublicitateContact